TAG Heuer

Carrera
Carrera Day-Date

Om produktet

Denne TAG Heuer Carrera modellen med seriens signaturdesign er en frisk tolkning av en sann klassiker. Uret som måler 41mm i diameter kommer i stål og har en blå tallskive med detaljer i stål, og dag- og datovisning klokken 3. Klokken presenteres på en blå skinnrem og har et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 38 timer. Uret er vanntett til 100m.

33.550 kr

Diameter

41

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

WBN2012.FC6502

Tag Heuer Carrera – den tidløse kolleksjonen. I 1887 laget Edouard Heuer historie med sin rotormeksanisme. I 1963 oppkalte Jack Heuer Carrera-kolleksjonen etter ”Carrera Panamericana», et legendarisk billøp. Han så for seg en ikonisk design med en åpen og lettleselig tallskive, og støt- og vannsikker urkasse laget for høy ytelse. En mytisk serie var nå født.

gå til Carrera

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter