TAG Heuer

Carrera
Nordic Tourbillion

Om produktet

Denne unike modellen fra Tag Heuer er kun produsert i 20 eksemplarer og er en limitert serie tiltenkt Norden, derav navnet. Klokken har en matt-sort keramisk kasse og den spesielle blåfargen går igjen både på bezel, i detaljer på skiven og på den medfølgende remmen. Denne modellen har den anerkjente og kompliserte funksjonen «Tourbillon», og man finner svært sjeldent denne funksjonen til en så «gunstig» pris. Klokken måler hele 45 mm og er også utstyrt med kronograf-funksjon (stoppeklokke).

Dette er en klokke som må oppleves!

189.900 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Keramikk

Skivefarge

Blå

Diameter

45

Ref.nr

CAR5A98.FC6471

Tag Heuer Carrera – den tidløse kolleksjonen. I 1887 laget Edouard Heuer historie med sin rotormeksanisme. I 1963 oppkalte Jack Heuer Carrera-kolleksjonen etter ”Carrera Panamericana», et legendarisk billøp. Han så for seg en ikonisk design med en åpen og lettleselig tallskive, og støt- og vannsikker urkasse laget for høy ytelse. En mytisk serie var nå født.

gå til Carrera

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter