Tag Heuer

Connected
TAG Heuer Connected

Om produktet

TAG Heuer introduserer tredje generasjon av sin luksuriøse Connected Watch.

TAG Heuer Connected er designet og konstruert med samme lidenskap og oppmerksomhet for detaljer som deres mekaniske klokker. Den er ikke bare en vakker klokke. Den har blitt en oppslukende opplevelse nå som den er implementert i et fullstendig digitalt økosystem rettet mot prestasjoner og sport.  Den tilbyr kunder et slående og allsidig armbåndsur som kan forbedre deres individuelle livsstil, gjennom daglig tilkoblede tjenester fra Wear OS by Google til sports aktiviteter takket være den nye TAG Heuer Sports app.

Modellen har en 45 mm stål kasse med blå keramisk bezel og en matchende blå gummirem.

Klokken er designet med aktiviteter med høy intensitet i tankene, og tilbyr safirglassbeskyttelse på skjermen, gummirem for optimalt grep, pusteevne og komfort, vanntetthet til 50 m, passende for aktiviteter med lav hastighet og grunt vann, f.eks. svømming eller løping i regnet, og et 430 mAh batteri som varer hele dagen og optimalisert for å inkludere en times økt med GPS, lyd og hjertefrekvensovervåking.

Med denne kan du spille golf, løpe, sykle, gå, trene fitness og mye mer. Golf-funksjonen er lignende den som ble lansert i 2019, mens de andre funksjonene er nye i år. Data kan også synkroniseres med Apple Health eller Strava.

19.900 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Smart watch

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

45

Ref.nr

SBG8A11.BT6220

Med lidenskap for presisjon, håndverk og nyskapende teknologi har TAG Heuer utviklet sin Connected Watch  skreddersydd for dine spesifikasjoner.  De kombinerer eleganse og håndverk med høyteknologiske funksjoner, for en tilpasset fysisk og digital opplevelse fokusert på ytelse.

gå til Connected

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter