TAG Heuer

Formula 1
Formula 1 Quartz

Om produktet

Denne modellen kommer med en sort tallskive, kassemålet er 41 mm, den har datovisning klokken 3, safirglass, er vanntett til 200 m og leveres på en stållenke.

17.900 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

41

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Formula 1

Ref.nr

WAZ1112.BA0875

Tag Heuer Formula 1 – et casual sportsur inspirert av Formula 1.

Seriens første ur ble lansert i 1985, inspirert av sitt samarbeid med McLaren Formula 1 team som testet klokkene. Den avanserte teknologien er derfor inspirert av den ekstreme ytelsen til McLaren Formula 1-team. TAG Heuer ble i 2016 sponsorer for RED BULL, og er til den dag i dag brukt av mesterne som deler TAG Heuers driv for ekstrem dyktighet.

gå til Formula 1

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter