TAG Heuer

Link
Link Calibre 5

Om produktet

«Der komfort og eleganse kolliderer» – slik beskriver TAG Heuer det nye designet til deres Link-kolleksjon. Denne modellen er i stål og måler 41 mm – Tallskiven er blå og har datovisning kl 3. Uret er drevet av Calibre 5, et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 38 timer. Uret er vanntett til 100m og har fortsatt sin unike S-formede lenke i stål. En herlig fornyelse av en gammel klassiker.

40.700 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

41

Vanntetthet

20 bar/200 m

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Link

Baklokk

Åpent

Gangreserve

38

Garanti

2 år

Glass

Safir

Kaliber

Calibre 5

Materielllenkerem

Lenke

Ref.nr

WBC2112.BA0603

Tag Heuer Link – en avantgarde innen design og eleganse. Den elegante Link-modellen er en internasjonal referanse for komfort og ergonomi. Sin signatur S-formet lenke er lett gjenkjennelig verden over. Og lenkens ergonomiske design er en stor glede å bære. Karismatisk. Sporty. Unikt. Link.

gå til Link

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter