Tag Heuer

Aquaracer
300m Quartz

Om produktet

Denne sorte skjønnheten har en urkasse i sort PVD-belagt titan som måler 43 mm. Modellen har en hvit selvlysende tallskive og kommer på en sort gummirem. Tallskiven har datovisning klokken 3, ripefritt safirglass, er vanntett til 300 m og har et quartz verk.

21.000 kr

Produkt Skivefarge

Hvit

Produkt Diameter

43

Produkt Materiale

Titan

Produkt Urverk

Quartz

Produkt Serie

Aquaracer

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Tag Heuer

Ref.nr

WAY108A.FT6141

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

gå til Tag Heuer

Aquaracer – det ultimate sportsuret inspirert av det våte element. TAG Heuers Aquaracer kolleksjon hyller merkets ekspertise innen ultra presisjon. Dette er uret for den med en aktiv livsstil. Dens avanserte teknologi gjør den til en benchmark for ytelse, styrke og presisjon, samt makesløs pålitelighet, nytte og robusthet. Dette gjør det til et dykkerur for de profesjonelle. Med sitt lekre og karakteristiske design tilbyr Aquaracer uovervinnelig spirit.

Gå til Aquaracer