Tag Heuer

Connected
Modular 41

Om produktet

Tag Heuer Connected Modular 41 er som navnet tilsier 41 mm stor og kommer i flere ulike materialvalg. Connected Modular 41 kan skreddersys etter dine behov og har mange ulike kombinasjoner. Koble din Tag Heuer Connected Modular 41 med din egen telefon, og bli herre over tiden.

Denne modellen har urkasse og lugs i titan og bezel i stål.  Modellen leveres på en rød gummirem med foldespenne i stål.

12.490 kr

Produkt Skivefarge

Sort

Produkt Diameter

41

Produkt Materiale

Stål/titan

Produkt Urverk

Smart watch

Produkt Serie

Connected

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Tag Heuer

Ref.nr

SBF818001.11FT8033

Tag Heuer Connected er produsert i samarbeid med Google og Intel, og bringer det beste fra to verdener: Sveitsisk urindustri og Silicon Valley teknologi.

gå til Connected

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer