Om produktet

Denne modellen kommer med en blå tallskive, kassemålet er 41 mm, den har datovisning klokken 3, safirglass, er vanntett til 200 m og leveres på en stållenke.

12.990 kr

Produkt Skivefarge

Blå

Produkt Diameter

41

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Quartz

Produkt Serie

Formula 1

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Tag Heuer

Ref.nr

WAZ1118.BA0875

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

gå til Tag Heuer

Tag Heuer Formula 1 – et casual sportsur inspirert av Formula 1. Den avanserte teknologien er inspirert av den ekstreme ytelsen til MCLAREN Formula 1-team. TAG Heuer Formula 1 er brukt av mesterne som deler TAG Heuers driv for ekstrem dyktighet.

Gå til Formula 1