Tag Heuer

Link
Calibre 17 Chronograph Automatic

Om produktet

«Der komfort og eleganse kolliderer» – slik beskriver TAG Heuer det nye designet til deres Link-kolleksjon. Denne kronograf modellen i stål måler 41 mm – Tallskiven er sort og har datovisning mellom kl 4 og 5. Uret er drevet av Calibre 17, et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 42 timer. Uret er vanntett til 100m og har fortsatt sin unike S-formede lenke i stål. En herlig fornyelse av en gammel klassiker.

44.000 kr

Produkt Skivefarge

Sort

Produkt Diameter

41

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Link

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Tag Heuer

Ref.nr

CBC2110.BA0603

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

gå til Tag Heuer

Tag Heuer Link – en avantgarde innen design og eleganse. Den elegante Link-modellen er en internasjonal referanse for komfort og ergonomi. Sin signatur S-formet lenke er lett gjenkjennelig verden over. Og lenkens ergonomiske design er en stor glede å bære. Karismatisk. Sporty. Unikt. Link.

Gå til Link