Tudor

Black Bay
Black Bay 31 S&G

Om produktet

Tudor Black Bay 31, 36, 39 og 41 S&G- modellene gir Black Bay-serien en unik estetikk. Deres buede kasse, fremhevet med polerte seksjoner i gult gull, gir et uttrykk som avviker noe fra merkets ikoniske verktøyklokke for å omfavne en sofistikert og allsidig unisex klokke.

Denne modellen i stål og gult gull måler 31mm og har en sort tallskive med diamanter som timemarkører og på bezelringen. Uret drives av det automatiske urverket MT5201 som har en gangreserve på ca. 50 timer. Modellen er vanntett til 100m og presenteres på en lenke i stål og gult gull.

86.150 kr

Diameter

31

Materiale

Gull/Stål

Skivefarge

Sort

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

10 bar/100 m

Kassemateriale

Gull/stål

Kolleksjon

Black Bay

Baklokk

Lukket

Gangreserve

70

Garanti

5 år

Glass

Safir

Kaliber

MT5201

Materielllenkerem

Lenke

Ref.nr

79613-0005

De estetiske kodene som bidro til at de kjente, historiske modellene var store klassikere er bevart i denne nytolkningen.

gå til Black Bay

Tudor ble startet i 1926 av Hans Wilsdorf. Allerede i noen år hadde Wilsdorf vurdert idéen om å lage et ur som deres agenter kunne selge som hadde en rimeligere pris enn Rolex-urene, men man skulle allikevel ha de samme standardene som Rolex var kjent for. Med dette ble «the Tudor Watch Company» skapt. Tudor etablerte seg raskt som en kjent merkevare i bransjen og separerte seg fra «merket med kronen». I dag er de kjent for å være en svært innovativ og interessant ur-produsent, som i 2015 lanserte sitt første in-house verk.

gå til Tudor

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter