Tudor

Black Bay
Black Bay S&G

Om produktet

Tudor Black Bay i kombinasjonen stål og gult gull – nå også med champagnefarget tallskive. Urkassen måler 41 mm og denne modellen kommer på en matchende lenke i gull og stål. Tudor Black Bay S&G er vanntett til 200m og  urverket er in-house calibre MT5612 med en gangreserve på ca 70 timer.

Denne modellen er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

48.870 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Gult gull/stål

Skivefarge

Champagne

Diameter

41

Ref.nr

79733N-72063-03I

De estetiske kodene som bidro til at de kjente, historiske modellene var store klassikere er bevart i denne nytolkningen.

gå til Black Bay

Tudor ble startet i 1926 av Hans Wilsdorf. Allerede i noen år hadde Wilsdorf vurdert idéen om å lage et ur som deres agenter kunne selge som hadde en rimeligere pris enn Rolex-urene, men man skulle allikevel ha de samme standardene som Rolex var kjent for. Med dette ble «the Tudor Watch Company» skapt. Tudor etablerte seg raskt som en kjent merkevare i bransjen og separerte seg fra «merket med kronen». I dag er de kjent for å være en svært innovativ og interessant ur-produsent, som i 2015 lanserte sitt første in-house verk.

Gå til Tudor

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter