Tudor

Black Bay
Black Bay 32

Om produktet

Den nye Tudor Black Bay 32 er en mindre og raffinert modell for damer. Klokken er elegant og funksjonell og er drevet av et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 38 timer. Tallskiven på denne modellen er sort, med tydelige hvite detaljer. Uret er vanntett til 150 m og leveres på en skinnrem.

23.720 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

32

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

79580-CALF-01I

De estetiske kodene som bidro til at de kjente, historiske modellene var store klassikere er bevart i denne nytolkningen.

gå til Black Bay

Tudor ble startet i 1926 av Hans Wilsdorf. Allerede i noen år hadde Wilsdorf vurdert idéen om å lage et ur som deres agenter kunne selge som hadde en rimeligere pris enn Rolex-urene, men man skulle allikevel ha de samme standardene som Rolex var kjent for. Med dette ble «the Tudor Watch Company» skapt. Tudor etablerte seg raskt som en kjent merkevare i bransjen og separerte seg fra «merket med kronen». I dag er de kjent for å være en svært innovativ og interessant ur-produsent, som i 2015 lanserte sitt første in-house verk.

Gå til Tudor

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter