Tudor


North Flag

Om produktet

Teknisk, pålitelig og høyst stemingsfull – Tudor North Flag er for den moderne eventyreren som forventer et solid bruksur. Med vitenskapelig instrument i tankene ble de ytre stål/keramikk delene på uret laget for å reflektere også på utsiden, det høye nivået av teknologi og pålitelighet i Tudors in-house verk. Uret har en urkasse med integrert rem eller lenke, noe som gir uret en sofistikert tone og en følelse av høy kvalitet. Urkassen måler 40 mm, har en dobbel bezel i stål og sort, matt keramikk, og har safirglass i baklokket slik at du ser inn til urverket som er deres in-house verk, MT5621. Uret er vanntett til 100 m og leveres på skinnrem. Den har en sort tallskive med gule detaljer, datovisning klokken 3 og en gangreserveindikator klokken 9.

35.070 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, herre

Diameter

40

Ref.nr

91210N-STRAP-01I

Teknisk, pålitelig og høyst stemingsfull – Tudor North Flag er for den moderne eventyreren som forventer et solid bruksur. Med vitenskapelig instrument i tankene ble de ytre stål/keramikk delene på uret laget for å reflektere også på utsiden, det høye nivået av teknologi og pålitelighet i Tudors in-house verk.

gå til North Flag

Tudor ble startet i 1926 av Hans Wilsdorf. Allerede i noen år hadde Wilsdorf vurdert idéen om å lage et ur som deres agenter kunne selge som hadde en rimeligere pris enn Rolex-urene, men man skulle allikevel ha de samme standardene som Rolex var kjent for. Med dette ble «the Tudor Watch Company» skapt. Tudor etablerte seg raskt som en kjent merkevare i bransjen og separerte seg fra «merket med kronen». I dag er de kjent for å være en svært innovativ og interessant ur-produsent, som i 2015 lanserte sitt første in-house verk.

Gå til Tudor

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter