Tudor

Pelagos
Pelagos LHD

Om produktet

Uret er vanntett til 500 m og er et skikkelig dykkerur. En annen grunn til at dette er et ypperlig dykkerur er den lettleselige tallskiven og man kan lett skille mellom time- og minuttviseren pga den karakteristiske tuppen på timesviseren. Uret skiller seg også ut ved at det er i titan, et ekstremt lett materiale. Og at den har kronen på venstre side. Urkassen måler 42 mm, har en sort tallskive, ripefritt safirglass, datovisning klokken 3 og kommer med Tudors in-house verk,  MT5612-LHD, et selvtrekkende mekanisk urverk. Uret leveres på titanlenke, men man får også med en ekstra sort gummirem.

Denne modellen er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

42.870 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Mekanisk

Materiale

Stål/titan

Skivefarge

Sort

Diameter

42

Ref.nr

25610TNL-95820T-01I

Historien om Tudors dykkerur er sterkt knyttet til den utstrakte bruken av fagfolk som jobber under vann. Disse urene er et ekte verktøy som har utviklet seg gjennom årene takket være kommentarer fra nettopp disse brukerne. Da Pelagos-modellen ble utviklet var det med denne arven i tankene og basert på en rekke tester i reelle forhold verden over, spesielt i Lake Genève.

gå til Pelagos

Tudor ble startet i 1926 av Hans Wilsdorf. Allerede i noen år hadde Wilsdorf vurdert idéen om å lage et ur som deres agenter kunne selge som hadde en rimeligere pris enn Rolex-urene, men man skulle allikevel ha de samme standardene som Rolex var kjent for. Med dette ble «the Tudor Watch Company» skapt. Tudor etablerte seg raskt som en kjent merkevare i bransjen og separerte seg fra «merket med kronen». I dag er de kjent for å være en svært innovativ og interessant ur-produsent, som i 2015 lanserte sitt første in-house verk.

Gå til Tudor

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter