Tudor

Royal
Royal

Om produktet

Denne modellen fra Tudor er laget i stål og kassen måler 34 mm. Tallskiven er sølvfarget med romertall og diamanter, samt datovisning ved kl 3. Urverket er det automatiske verket, calibre T601, med en gangreserve på ca. 38 timer. Modellen er vanntett til 100m og leveres på en lenke i stål.

Dersom denne modellen ikke er på lager så har vi per i dag antatt leveringstid på ca. 3-6 mnd. fra bestilling.

33.050 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Diameter

34

Vanntetthet

10 bar/100 m

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Royal

Baklokk

Lukket

Gangreserve

38

Garanti

5 år

Glass

Safir

Kaliber

T601

Materielllenkerem

Lenke

Ref.nr

28400-0002

Royal er et navn som først ble brukt av Tudor på 1950-tallet for å understreke den overlegne kvaliteten på klokkene sine. Med denne arven i tankene tilbyr Tudor Royal serien selvopptrekkende sportslige klokker med integrerte armbånd som er like rimelige som de er kompromissløse.

gå til Royal

Tudor ble startet i 1926 av Hans Wilsdorf. Allerede i noen år hadde Wilsdorf vurdert idéen om å lage et ur som deres agenter kunne selge som hadde en rimeligere pris enn Rolex-urene, men man skulle allikevel ha de samme standardene som Rolex var kjent for. Med dette ble «the Tudor Watch Company» skapt. Tudor etablerte seg raskt som en kjent merkevare i bransjen og separerte seg fra «merket med kronen». I dag er de kjent for å være en svært innovativ og interessant ur-produsent, som i 2015 lanserte sitt første in-house verk.

Gå til Tudor

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter