Tudor

Royal
Royal

Om produktet

Denne modellen fra Tudor er laget i stål og kassen måler 41 mm. Tallskiven er sort med romertall, datovisning ved kl 3 og dag kl 12. Urverket er det automatiske verket, calibre T603, med en gangreserve på ca. 38 timer. Modellen er vanntett til 100m og leveres på en lenke i stål.

Dersom modellen ikke er på lager blir det informert om estimert leveringstid.

26.300 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

41

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Royal

Baklokk

Lukket

Gangreserve

38

Garanti

5 år

Glass

Safir

Kaliber

T603

Materielllenkerem

Lenke

Vanntetthet

10 bar/100 m

Ref.nr

28600-0003

Royal er et navn som først ble brukt av Tudor på 1950-tallet for å understreke den overlegne kvaliteten på klokkene sine. Med denne arven i tankene tilbyr Tudor Royal serien selvopptrekkende sportslige klokker med integrerte armbånd som er like rimelige som de er kompromissløse.

gå til Royal

Tudor ble startet i 1926 av Hans Wilsdorf. Allerede i noen år hadde Wilsdorf vurdert idéen om å lage et ur som deres agenter kunne selge som hadde en rimeligere pris enn Rolex-urene, men man skulle allikevel ha de samme standardene som Rolex var kjent for. Med dette ble «the Tudor Watch Company» skapt. Tudor etablerte seg raskt som en kjent merkevare i bransjen og separerte seg fra «merket med kronen». I dag er de kjent for å være en svært innovativ og interessant ur-produsent, som i 2015 lanserte sitt første in-house verk.

Gå til Tudor

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter