Tudor

Royal
Royal

Om produktet

Denne modellen fra Tudor er laget i stål og kassen måler 41 mm. Tallskiven er blå med romertall og diamanter, datovisning ved kl 3 og dag kl 12. Urverket er det automatiske verket, calibre T603, med en gangreserve på ca. 38 timer. Modellen er vanntett til 100m og leveres på en lenke i stål.

Dersom denne modellen ikke er på lager så har vi per i dag antatt leveringstid på ca. 3-6 mnd. fra bestilling.

34.150 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

41

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Royal

Baklokk

Lukket

Gangreserve

38

Garanti

5 år

Glass

Safir

Kaliber

T603

Materielllenkerem

Lenke

Vanntetthet

10 bar/100 m

Ref.nr

28600-0006

Royal er et navn som først ble brukt av Tudor på 1950-tallet for å understreke den overlegne kvaliteten på klokkene sine. Med denne arven i tankene tilbyr Tudor Royal serien selvopptrekkende sportslige klokker med integrerte armbånd som er like rimelige som de er kompromissløse.

gå til Royal

Tudor ble startet i 1926 av Hans Wilsdorf. Allerede i noen år hadde Wilsdorf vurdert idéen om å lage et ur som deres agenter kunne selge som hadde en rimeligere pris enn Rolex-urene, men man skulle allikevel ha de samme standardene som Rolex var kjent for. Med dette ble «the Tudor Watch Company» skapt. Tudor etablerte seg raskt som en kjent merkevare i bransjen og separerte seg fra «merket med kronen». I dag er de kjent for å være en svært innovativ og interessant ur-produsent, som i 2015 lanserte sitt første in-house verk.

Gå til Tudor

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter