Om produktet

Den nye Tudor Black Bay 32 er en mindre og raffinert modell for damer. Klokken er elegant og funksjonell og er drevet av et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 38 timer. Tallskiven på denne modellen er blå, med tydelige hvite detaljer. Uret er vanntett til 150 m og leveres på en stållenke.

23.410 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Produkt Diameter

32

Produkt Vanntetthet

Vanntett

Produkt Skivefarge

Blå

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Type

Armbåndsur, dame

Produkt Merke

Tudor

Produkt Serie

Black Bay

Ref.nr

79580-95780-02I

Tudor ble startet i 1926 av Hans Wilsdorf, da hadde han allerede i noen år vurdert idéen om å lage et ur som deres agenter kunne selge som hadde en rimeligere pris enn Rolex-urene, men man skulle allikevel ha de samme standardene som Rolex var kjent for og dette ble da «the Tudor Watch Company». Tudor etablerte seg raskt som en kjent merkevare i bransjen og separerte seg fra «merket med kronen». I dag er de kjent for å være en svært innovativ og interessant urprodusent, som i 2015 lanserte sitt første in-house verk.

gå til Tudor

De estetiske kodene som bidro til at de kjente, historiske modellene var store klassikere er bevart i denne nytolkningen.

Gå til Black Bay