Om produktet

Tudor Black Bay i kombinasjonen stål og gult gull. Urkassen måler 41 mm og denne modellen kommer på en matchende lenke. Tudor Black Bay S&G er vanntett til 200m og  urverket er in-house calibre MT5612 med en gangreserve på ca 70 timer.

43.510 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Produkt Skivefarge

Sort

Produkt Diameter

41

Produkt Materiale

Gult gull/stål

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Black Bay

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Tudor

Ref.nr

79733N-72063-01I

Tudor ble startet i 1926 av Hans Wilsdorf, da hadde han allerede i noen år vurdert idéen om å lage et ur som deres agenter kunne selge som hadde en rimeligere pris enn Rolex-urene, men man skulle allikevel ha de samme standardene som Rolex var kjent for og dette ble da «the Tudor Watch Company». Tudor etablerte seg raskt som en kjent merkevare i bransjen og separerte seg fra «merket med kronen». I dag er de kjent for å være en svært innovativ og interessant urprodusent, som i 2015 lanserte sitt første in-house verk.

gå til Tudor

De estetiske kodene som bidro til at de kjente, historiske modellene var store klassikere er bevart i denne nytolkningen.

Gå til Black Bay