Om produktet

Dette uret er vanntett til 500 m og har en heliumsventil. En annen grunn til at dette er et ypperlig dykkerur er den lettleselige tallskiven og man kan lett skille mellom time- og minuttviseren pga den karakteristiske tuppen på timesviseren. Uret skiller seg også ut ved at det er i titan, et ekstremt lett materiale. Urkassen måler 42 mm, har en sort tallskive, ripefritt safirglass, datovisning klokken 3 og kommer med Tudors in-house verk, et selvtrekkende mekanisk urverk. Uret leveres på titanlenke, men man får også med en ekstra sort gummirem.

38.200 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Produkt Skivefarge

Sort

Produkt Diameter

42

Produkt Materiale

Titan

Produkt Urverk

Mekanisk

Produkt Serie

Pelagos

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Tudor

Ref.nr

25600TN-95820T-01I

Tudor ble startet i 1926 av Hans Wilsdorf, da hadde han allerede i noen år vurdert idéen om å lage et ur som deres agenter kunne selge som hadde en rimeligere pris enn Rolex-urene, men man skulle allikevel ha de samme standardene som Rolex var kjent for og dette ble da «the Tudor Watch Company». Tudor etablerte seg raskt som en kjent merkevare i bransjen og separerte seg fra «merket med kronen». I dag er de kjent for å være en svært innovativ og interessant urprodusent, som i 2015 lanserte sitt første in-house verk.

gå til Tudor

Historien om Tudors dykkerur er sterkt knyttet til den utstrakte bruken av fagfolk som jobber under vann. Disse urene er et ekte verktøy som har utviklet seg gjennom årene takket være kommentarer fra nettopp disse brukerne. Da Pelagos-modellen ble utviklet var det med denne arven i tankene og basert på en rekke tester i reelle forhold verden over, spesielt i Lake Genève.

Gå til Pelagos