Om produktet

Denne modellen i Vacheron Constantin sin nye kolleksjon, Égérie, er laget i 18K 5N rosa gull og måler 35 mm. Bezelen er besatt med 58 runde diamanter og også rundt datovisningen mellom kl 1 og kl 2, er det 34 runde diamanter. Kronen er prydet med en månesten. Uret drives av et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 40 timer. Til modellen medfølger det tre ulike alligatorremmer i fargene rosa, mørk brun og mørk blå.

313.000 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Automatisk

Materiale

Rosa gull

Skivefarge

Sølv

Diameter

35

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

4605F/000R-B496

Égérie er Vacheron Constantin sin nye kolleksjon, helt inspirert av og dedikert til kvinner. Kolleksjonen illustrerer møtet mellom Haute Couture og Haute Horlogerie, to verdener som deler den samme lidenskapen for dyktighet og skjønnhet.

gå til Égérie

Vacheron Constantin, etablert i 1755, er i dag den urprodusenten som har lengst uavbrutt historie med over 260 år. Med mottoet «Do better if possible and that is always possible» viser Vacheron Constantin at de ikke er redde for å sikte høyt.

Gå til Vacheron Constantin

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter