Om produktet

Denne modellen fra Overseas kolleksjonen til Vacheron Constantin er noe av det mest populære du finner. Modellen i stål måler 41 mm og har en sølvfarget tallskive med datovisning kl 3. Modellen er drevet av Vacheron Constantin sitt eget urverk, calibre 5100, et automatisk urverk med ca 60 timers gangreserve. Urverket kan sees gjennom baklokket i safirglass. Med følger også en gummirem og en alligatorrem.

Denne modellen er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Diameter

41

Ref.nr

4500V/110A-B126

Den sporty og elegante Overseas serien til Vacheron Constantin er en serie som er beregnet for alle de som elsker de komplikasjonene som er nyttige i hverdagen. Serien ble redesignet i 2016 og formidler «En invitasjon til å reise».

gå til Overseas

Vacheron Constantin, etablert i 1755, er i dag den urprodusenten som har lengst uavbrutt historie med over 260 år. Med mottoet «Do better if possible and that is always possible» viser Vacheron Constantin at de ikke er redde for å sikte høyt.

Gå til Vacheron Constantin

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter