Vacheron Constantin

Overseas
Vacheron Constantin Overseas

Om produktet

Overseas kolleksjonen fra Vacheron Constantin ble redesignet i 2016 og er den perfekte kombinasjon mellom det sporty og uformell eleganse. Denne modellen i kolleksjonen er i 18 karat rosa gull med en blå tallskive og datovisning kl 3. Modellen drives av Vacheron Constantin sitt eget urverk, calibre 5100, som er et automatisk urverk med ca. 60 timers gangreserve. Modellen leveres på en lenke i 18 karat rosa gull. Det medfølger også gummirem og skinnrem til denne.

520.000 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Rosa gull

Skivefarge

Blå

Diameter

41

Ref.nr

4500V/110R-B705

Den sporty og elegante Overseas serien til Vacheron Constantin er en serie som er beregnet for alle de som elsker de komplikasjonene som er nyttige i hverdagen. Serien ble redesignet i 2016 og formidler «En invitasjon til å reise».

gå til Overseas

Vacheron Constantin, etablert i 1755, er i dag den urprodusenten som har lengst uavbrutt historie med over 260 år. Med mottoet «Do better if possible and that is always possible» viser Vacheron Constantin at de ikke er redde for å sikte høyt.

Gå til Vacheron Constantin

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter