Om produktet

Med sirkulær perfeksjon og inspirasjon fra Vacheron Constantin modeller fra 1950-tallet, er dette det perfekte klassiske armbåndsuret. Modellen i 18 karat rosa gull måler 42 mm og har en sølvfarget tallskive. Uret drives av Vacheron Constantin sitt eget urverk, calibre 4400 AS, et manuelt opptrekksverk som er synlig gjennom urets baklokk i safirglass. Urverket har ca 65 timers gangreserve. Modellen leveres på en mørk brun alligatorrem med spenne, også i 18 karat rosa gull.

Denne modellen er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

249.400 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Mekanisk

Materiale

Rosa gull

Skivefarge

Sølv

Diameter

42

Ref.nr

1110U/000R-B085

Inspirert av Vacheron Constantin sine modeller fra 1950-tallet illustrerer Patrimony en stilmessig renhet med øye for det essensielle og de harmoniske proporsjoner.

gå til Patrimony

Vacheron Constantin, etablert i 1755, er i dag den urprodusenten som har lengst uavbrutt historie med over 260 år. Med mottoet «Do better if possible and that is always possible» viser Vacheron Constantin at de ikke er redde for å sikte høyt.

Gå til Vacheron Constantin

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter