Blancpain

Fifty Fathoms
Fifty Fathoms Automatic

Om produktet

Fifty Fathoms-kolleksjon uttrykker Blancpains lidenskap for havet og verden under vann, noe de viste i 1953 da de lanserte det første moderne dykkeruret. Siden da har de fulgt dykkere og fotografer i deres utforskning og oppdagelser av havet og deres skjønnheter. Dermed har de bidratt til økt kunnskap om dette fascinerende universet og motivert andre til å være med å beskytte det.

Denne stålmodellen har en urkasse som måler 45 mm og som sitter på en sort canvas rem. Tallskiven er sort med datovisning mellom klokken 4 og 5 og uret er vanntett til 300 m. Modellen har et selvtrekkende, mekanisk verk, calibre 1315, som har en gangreserve på 120 timer.

174.300 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Mekanisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

45

Ref.nr

5015-1130-52A

I 1735 åpnet Jehan-Jacques Blancpain sitt første verksted i øverste etasje, i huset sitt i Villeret (dagens Bernese Jura).

Gjennom sine samarbeid fra både seil og motorsporten, som gastronomiens verden søker de stadig nye utfordringer for å utvikle deres kreativitet. Samtidig som de beholder sitt autentiske uttrykk. Gjennom sitt initiativ Blancpain Ocean Commitment, tar merket sitt ansvar for å bevare det marine livet, i tradisjon etter merkets tette bånd til havet.

gå til Blancpain

Fifty Fathoms-kolleksjon uttrykker Blancpains lidenskap for havet og verden under vann. noe de viste i 1953 da de lanserte det første moderne dykkeruret. Siden da har de fulgt dykkere og fotografer i deres utforskning og oppdagelser av havet og deres skjønnheter. Dermed har de bidratt til økt kunnskap om dette fascinerende universet og motivert andre til å være med å beskytte det.

I 1953 lanserte Blancpain det første moderne dykkeruret og med Fifty Fathoms-kolleksjon uttrykker de lidenskap for verden under vann. Siden den gang har de fulgt dykkere og fotografer i deres utforskning av havet. På den måten har de bidratt til økt kunnskap og engasjement for dette fascinerende universet.

Gå til Fifty Fathoms

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter