IWC

Aquatimer
Chronograph Edition Laureus Sports for Good

Om produktet

Laureus Sport for Good er en veldighetsorganisasjon som ble stiftet av Daimler og Richemont i 2000. Målet med organisasjonen er å bruke sport sin innflytelse for å stoppe vold, diskriminering og misbruk, for å bevise at sport også kan brukes til å gjøre verden til et bedre sted. Hvert år slipper IWC en modell som er et samarbeid mellom IWC og Laureus Sport for Good, som oftest inneholder en form for blått i klokken. I år (2019) er det laget en spesialutgave av IWC sin ikoniske dykkerserie «Aquatimer».

Stålkassen måler 44mm og har et «vulkanisert gummi-belegg» som skaper den sorte fargen. Uret presenteres på en blå gummirem som matcher den blå tallskiven. Det mekaniske kronografverket (stoppeklokkefunksjon) er utstyrt med IWC’s egenproduserte 89365-verk som har en gangreserve på ca. 68 timer.

Uret er vanntett til 300 m, har en blå tallskive, dag- og datovisning og deres “bracelet quick-change-system”. Modellen har også en indre og ytre roterende bezelring med IWCs eget SafeDive system.

Baklokket er gravert med en tegning fra 15-år gamle «Melan» fra Sri Lanka, som vant den årlige tegnekonkurransen IWC organiserer innenfor Laureus’ sine forskjellige prosjekter.

124.000 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

45

Ref.nr

IW379507

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

Gå til IWC Schaffhausen

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter