Omega

Seamaster
Diver 300m

Om produktet

Den største oppgraderingen på den nye Seamaster Diver 300 m er at uret nå blir drevet av Omega Master Chronometer Calibre 8800, et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 55 timer. Modellen har blå keramisk bezel, så vel som en grå polert keramisk tallskive med lasergraverte bølger og datovindu kl 6. Viserne og timemarkørene er fylt med selvlysende Super-LumiNova for god synlighet i mørket. Modellen måler 42 mm og er laget i stål.  Denne utgaven leveres på en blå gummirem.

Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

64.300 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Grå

Diameter

42

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Seamaster

Ref.nr

O21032422006001

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

Gå til Omega

Omegas sporty Seamaster kolleksjon er en hyllest til deres maritime arv. Denne modellen er et eksempel på deres velkjente urmakerkunst og hyller Omegas dykkerurhistorie og deres pionerånd.

gå til Seamaster

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter