Omega

Seamaster
Diver 300m

Om produktet

Den største oppgraderingen på den nye Seamaster Diver 300 m er at uret nå blir drevet av Omega Master Chronometer Calibre 8800, et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 55 timer. Modellen har sort keramisk bezel, så vel som en polert keramisk tallskive med lasergraverte bølger og datovindu kl 6. Viserne og timemarkørene er fylt med selvlysende Super-LumiNova for god synlighet i mørket. Modellen måler 42 mm og er laget i stål.  Denne utgaven leveres på en sort gummirem.

Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

71.400 kr

Baklokk

Åpent

Spenne

C-spenne

Materielllenkerem

Rem

Kaliber

8800

Glass

Safir

Garanti

5 år

Gangreserve

55

Kolleksjon

Seamaster

Kassemateriale

Stål

Diameter

42

Skivefarge

Sort

Materiale

Stål

Urverk

Automatisk

Type

Armbåndsur, herre

Vanntetthet

30+ bar/300+ m

Ref.nr

O21032422001001

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

Gå til Omega

Omegas sporty Seamaster kolleksjon er en hyllest til deres maritime arv. Denne modellen er et eksempel på deres velkjente urmakerkunst og hyller Omegas dykkerurhistorie og deres pionerånd.

gå til Seamaster

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter