TAG Heuer

Aquaracer
Aquaracer Professional 200

Om produktet

Nyhet 2022!

Den nye Aquaracer Professional 200 er neste steg i omarbeidingen av TAG Heuers ikoniske verktøyklokkefamilie. Mens den vil sitte i Aquaracer Professional serien som en søsterklokke til Aquaracer Professional 300, er den et enestående design i seg selv med en omfattende lister over nøye vurderte estetiske tilpasninger som gir den dens sporty, allsidige personlighet.

Denne modellen i stål måler 30mm, og har en lekker hvit tallskive med diamanter som timemarkører og selvlysende visere. Uret drives av et quartz urverk, er vanntett til 200m, og presenteres på en stållenke.

31.600 kr

Diameter

30

Materiale

Stål

Skivefarge

Perlemor

Urverk

Quartz

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Aquaracer

Vanntetthet

20 bar/200 m

Baklokk

Lukket

Garanti

2 år

Glass

Safir

Materielllenkerem

Lenke

Ref.nr

WBP1416.BA0622

Aquaracer – det ultimate sportsuret inspirert av det våte element. TAG Heuers Aquaracer kolleksjon hyller merkets ekspertise innen ultra presisjon. Dette er uret for den med en aktiv livsstil. Dens avanserte teknologi gjør den til en benchmark for ytelse, styrke og presisjon, samt makesløs pålitelighet, nytte og robusthet. Dette gjør det til et dykkerur for de profesjonelle. Med sitt lekre og karakteristiske design tilbyr Aquaracer uovervinnelig spirit.

gå til Aquaracer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter