Longines

HydroConquest
HydroConquest

Om produktet

Nye HydroConquest med bezel i keramikk. Materialet er ripefritt og hever nivået på denne sporty klokken enda ett hakk.

Denne modellen i stål måler 39 mm og har en blå tallskive og bezel. Ved klokken tre finner du datovisning og det er arabiske tall klokken 12, 6 og 9. Modellen blir drevet av et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 72 timer. Uret er vanntett til 300m og leveres på en lenke i stål.

22.900 kr

Diameter

39

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Urverk

Automatisk

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

HydroConquest

Vanntetthet

Dykkerur

Ref.nr

L37804966

Den berømte sveitsiske urprodusenten kan skryte av en lang tradisjon og historie preget av deres eleganse og ytelse. Disse verdiene er perfekt representert ved deres sportskolleksjon – HydroConquest. Denne kolleksjonen er dedikert til alle menn og kvinner som er på jakt etter et høyytelsesur som kombinerer teknisk innovasjon og eleganse.

gå til HydroConquest

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

Gå til Longines

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter