Omega

Constellation
Manhattan

Om produktet

Kolleksjonen fra Omega som absolutt fortjente en oppgradering. Dette er femte generasjon av Constellation Manhattan. Med denne fornyingen bringer Omega tilbake kolleksjonens opprinnelige navn fra 1982.

Denne modellen er laget i stål og 18 karat Sedna gull og måler 29 mm. Tallskiven er i perlemor og timemarkørene, visere, logo og Constellation stjernen er i 18 karat Sedna gull. Modellen blir drevet av OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 8700, som er synlig gjennom baklokket som er i safirglass.

95.200 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Automatisk

Materiale

Sedna gull/stål

Skivefarge

Perlemor

Diameter

29

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

O13120292005001

Omega Constellation er kjent for sin elegante design, preget av deres berømte ”Griffes”, eller klør, og slående vakre urskiver.

Gå til Constellation

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter