Panerai

Luminor Due
Luminor Due Goldtech Madreperla

Om produktet

Luminor Due Goldtech Madreperla har en urkasse i Goldtech som måler 38mm. Modellen er elegant med rene og minimalistiske linjer. Denne modellen har en perlemor tallskive med selvlysende arabiske tall og timemarkører. Ved klokken 3 kan du lese av dato og den har en liten sekundviser klokken 9. Uret drives av det automatiske  calibre P.900, som har en gangreserve på ca. 3 dager. Uret leveres på en rød skinnrem.

189.000 kr

Diameter

38

Materiale

Goldtech

Skivefarge

Perlemor

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

PAM01280

Moderne eleganse – Luminor Due er inspirert av Panerai sine historiske elementer. Alle designelementene stammer direkte fra Panerai sin historie og de har blitt redesignet på en diskré måte. Designet fremhever tydelig at dette både er sporty og elegante ur, som gjør at de også passer spesielle anledninger.

gå til Luminor Due

Panerai har sin opprinnelse i Firenze, Italia i 1860 og var tidligere en leverandør av instrumenter til den italienske marinen. Dette i form av dykkerinstrumenter og dykkerur. Officine Panerais ur er en fin blanding av italiensk design, sveitsisk teknologi og lidenskapen for havet.

Gå til Panerai

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter