Tudor

Black Bay
Fifty-Eight 925

Om produktet

En av 2021 sin virkelig store nyhet fra Tudor Fifty-Eight kolleksjonen er Black Bay Fifty-Eight 925. Modellen er oppkalt etter materialet som er brukt i urkassen, i dette tilfellet 925 sølv. Fargen på tallskiven og bezelen er en grå-brun farge kalt «taupe». Modellen drives av det automatiske urverket, Calibre MT5400, som har en gangreserve på ca. 70 timer. Urverket kan sees gjennom kassens baklokk som er i safirglass. Modellen er vanntett til 200 og leveres på en skinnrem.

40.470 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Sølv

Skivefarge

Grå

Diameter

39

Ref.nr

79010SG-CALF-07I

De estetiske kodene som bidro til at de kjente, historiske modellene var store klassikere er bevart i denne nytolkningen.

gå til Black Bay

Tudor ble startet i 1926 av Hans Wilsdorf. Allerede i noen år hadde Wilsdorf vurdert idéen om å lage et ur som deres agenter kunne selge som hadde en rimeligere pris enn Rolex-urene, men man skulle allikevel ha de samme standardene som Rolex var kjent for. Med dette ble «the Tudor Watch Company» skapt. Tudor etablerte seg raskt som en kjent merkevare i bransjen og separerte seg fra «merket med kronen». I dag er de kjent for å være en svært innovativ og interessant ur-produsent, som i 2015 lanserte sitt første in-house verk.

Gå til Tudor

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter