Tudor

Style
Tudor Style

Om produktet

Denne modellen i Style-kolleksjonen er laget i stål og måler 34 mm. Tallskiven er sort med timemarkører og datovisning ved kl 3. Bezelen er glatt og modellen leveres på en stållenke. Urverket i denne modellen er automatisk og har en gangreserve på ca. 38 timer.

Dersom denne modellen ikke er på lager så har vi per i dag antatt leveringstid på ca. 3-6 mnd. fra bestilling.

22.850 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

34

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

12300-0002

Med sine elegante og sofistikerte linjer henter Tudor Style de estetiske kodene sine fra klassiske klokker fra 1950 til 1970-tallet. En forening mellom ytelse og sensualitet, denne retro-modellen passer like godt til menn og kvinner.

gå til Style

Tudor ble startet i 1926 av Hans Wilsdorf. Allerede i noen år hadde Wilsdorf vurdert idéen om å lage et ur som deres agenter kunne selge som hadde en rimeligere pris enn Rolex-urene, men man skulle allikevel ha de samme standardene som Rolex var kjent for. Med dette ble «the Tudor Watch Company» skapt. Tudor etablerte seg raskt som en kjent merkevare i bransjen og separerte seg fra «merket med kronen». I dag er de kjent for å være en svært innovativ og interessant ur-produsent, som i 2015 lanserte sitt første in-house verk.

Gå til Tudor

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter