Breitling


Navitimer

Om produktet

“A larger than life icon”

Den absolutte favorittklokken blant flyvere og dedikerte entusiaster satte en milepæl da den ble lansert med «Manufacture Breitling Caliber 01» – med ekstrem ytelse og presisjon. Den legendariske modellen skiller seg ut med sin stålkasse og sort tallskive med rød sekundviser, sølvfargede kronografskiver og applikerte indekser. Urkassen måler 46 mm og leveres på en sort skinnsrem. Uret har ripefritt safirglass, datovisning og er vanntett til 30m. Nytt i 2018 er modellens logo på tallskiven og baklokket i safirglass.

71.650 kr

Type

Armbåndsur, herre

Diameter

0

Ref.nr

AB0127211B1X1

Breitling – the authentic partner of aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner etc. De er også en av verdens eneste store urprodusent hvor alle modellene har kronometersertifiserte urverk, det ultimate tegnet på pålitelighet.

gå til Breitling

Den absolutte favorittklokken blant flyvere og dedikerte entusiaster satte en milepæl da den ble lansert med “Manufacture Breitling Caliber 01” – med ekstrem ytelse og presisjon.

Gå til Navitimer

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter