Cartier

Santos de Cartier
Santos Automatic

Om produktet

Historien om Santos går helt tilbake til 1904 og legenden Alberto Santos-Dumont. Nå har den igjen sett dagens lys i en litt annen drakt. Santos de Cartier kommer i størrelse medium og large, og med et “QuickSwitch” system for å enkelt kunne bytte mellom rem og lenke. Samtidig som lenken har et “SmartLink” self-fitting teknologi som gjør at man lett kan endre lengden selv.

Denne modellen er i størrelse medium og måler 35 mm. Tallskiven er sølvfarget og uret drives av det automatiske urverket 1847 MC. Modellen leveres på en stållenke med “SmartLink” system og det medfølger en kalveskinnsrem med foldespenne. Det nyutviklede “QuickSwitch” systemet gjør at du enkelt kan bytte mellom lenke og rem når du ønsker. Uret er vanntett til 100m.

 

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Diameter

35

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

WSSA0010

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Cartiers historie som urprodusent starter for over 100 år siden, med en stil som kombinerte kreativitet og urmakerkunst på en perfekt måte. Alfred Cartier, og senere hans sønn Louis, var alltid interessert i tid og målingen av den. Så helt fra begynnelsen av var Cartier innovative, fantastiske og ikke minst geniale, noe som har resultert i ikoniske modeller slik som Santos i 1904 og Tank i 1917. Den dag i dag fortsetter de å perfeksjonere sin signatur.

gå til Cartier

Hvem annen enn Louis Cartier kunne oppfylle ønsket til den kjente brasilianske flygeren Alberto Santos-Dumont om å kunne lese av tiden mens han fløy? Dette vennskapet, formet i 1904, resulterte i en av de første armbåndsurene. Cartier har hatt et fantastisk eventyr med denne serien og designet, som er mer enn hundre år gammelt. Bezelen, med dens synlige skruer minner om et flyskrog og den firkantede formen med de avrundede hjørnene gir tiden mulighet til å flyte fritt.

Gå til Santos de Cartier