IWC

Pilot
Big Pilot’s Watch Edition Le Petit Prince

Om produktet

Denne modellen er drevet av IWC sitt egenproduserte 52110-kaliber med en gangreserve på hele 7 dager. Urverket stopper etter 168 timer, noe som sikrer at presisjonen er den samme hele tiden mens klokken går. Urkassen på denne modellen er i stål og måler 46,2 mm. På den blå tallskiven kan du lese av dato klokken 6 og det er en gangreserveindikator klokken 3. Med sin soft-iron inner case er uret også beskyttet mot magnetiske felter. Uret leveres på en brun kalveskinnrem fra Santoni.

146.000 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

46,2

Ref.nr

IW501002

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

gå til IWC Schaffhausen

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller.

Gå til Pilot's Watches

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter