Jaeger-Le Coultre

Reverso
Jaeger-LeCoultre Classic Large Duoface

Om produktet

To sider, to tallskiver og to sett med visere som beveger seg i motsatt retning – alt drevet av det samme urverket. Denne elegante modellen som viser to tidssoner gjør den til den perfekte reisepartner. Reverso Classic Large Duetto, har en urkasse i stål og den karakteristiske vendbare kassen. Baksiden er i kontrast til den sølvfargede tallskiven i front, baksidens tallskive er sort med et lekkert mønster. Urkassen måler 47 x 28,3 mm. Uret leveres på en sort alligatorrem. Urverket er et manuelt verk, kaliber 854A/2, som består av 160 deler og har en gangreserve på ca 42 timer når fullt opptrukket.

 

 

90.000 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Manuell

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Diameter

47

Ref.nr

Q3848420

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Det var en oppfinnelse som førte til åpningen av det første Jaeger-LeCoultre verkstedet, da den oppfinnsomme og selvlærte urmakeren, Antoine LeCoultre, oppfant en maskin som kunne produsere urdeler. Siden 1833 har produksjonen deres ikke bare fostret denne arven etter oppfinnelse, kreativitet og tekniske ferdigheter sammen under ett tak, men også en den stadige søken etter innovasjon.

gå til Jaeger-LeCoultre

For lenge siden, i 1931, gjorde det dreibare systemet det mulig å svare på utfordringen gitt av britiske offiserer som spilte polo i India. De ønsket et ur som var i stand til å overleve harde slag i en polokamp. Reverso-uret ble mer enn bare en sportsklokke, den ble også en Art Deco klassiker og stod for alle dens verdier, slik som rene, geometriske silhuetter. I dag er den en av de mest ikoniske modellene innen luksusur.

Gå til Reverso