Jaeger-LeCoultre

Reverso
Tribute Small Seconds

Om produktet

Denne Reverso Tribute Small Seconds i stål måler 45.6 X 27.4mm og har en nydelig blå tallskive. Uret drives av Jaeger-LeCooultre calibre 822/2, et manuelt opptrekksverk med en gangreserve på ca. 45 timer. Baksiden av urkassen er blank, slik at man selv kan velge å gravere dette. Uret leveres på en blå alligatorrem med c-spenne.

Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

97.800 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Manuell

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

45,6

Ref.nr

Q3978480

Det var en oppfinnelse som førte til åpningen av det første Jaeger-LeCoultre verkstedet, da den oppfinnsomme og selvlærte urmakeren, Antoine LeCoultre, oppfant en maskin som kunne produsere urdeler. Siden 1833 har produksjonen deres ikke bare fostret denne arven etter oppfinnelse, kreativitet og tekniske ferdigheter sammen under ett tak, men også en den stadige søken etter innovasjon.

gå til Jaeger-LeCoultre

For lenge siden, i 1931, gjorde det dreibare systemet det mulig å svare på utfordringen gitt av britiske offiserer som spilte polo i India. De ønsket et ur som var i stand til å overleve harde slag i en polokamp. Reverso-uret ble mer enn bare en sportsklokke, den ble også en Art Deco klassiker og stod for alle dens verdier, slik som rene, geometriske silhuetter. I dag er den en av de mest ikoniske modellene innen luksusur.

Gå til Reverso

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter