Omega

Speedmaster
Moonwatch

Om produktet

Omega Speedmaster er en av Omegas mest ikoniske modeller. Den har vært del av seks oppdrag på månen og den legendariske Speedmasteren representerer merkets pionérånd på imponerende vis. I år (2019) feirer også Omega Speedmaster sitt 50-årsjubileum sammen med månelandingen, som første klokke på månen!

Omega Speedmaster Professional ”Moonwatch” har en sort tallskive, plexiglass, liten sekundviser, og 30-minutters og 12-timers tellere, samt en sentralisert kronografviser. Den sorte bezelen, med sin tachymeter skala, er montert på en 42 mm stålkasse på matchende lenke. Urverket er Omegas mekaniske kaliber 1861, det kjente manuelle opptrekksverket som ble brukt på månen. Uret kommer i en spesiell Moonwatch-boks som inneholder en NATO-rem, stoffrem, verktøy til å skifte rem/lenke og en bok om Speedmasterens opplevelser og eventyr.

54.100 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Mekanisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

42

Ref.nr

O31130423001005

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Omega Speedmaster er en av Omegas mest ikoniske modeller. Den har vært del av seks oppdrag på månen og den legendariske Speedmasteren representerer merkets pionérånd på imponerende vis. Omega Speedmaster Professional ”Moonwatch” har en sort tallskive, plexiglass, liten sekundviser, og 30-minutters og 12-timers tellere, samt en sentralisert kronografviser.

Gå til Speedmaster

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter