Panerai

Luminor
3 Days

Om produktet

PAM00372

Denne Luminor 3 Days modellen måler 47 mm og kommer i polert stål. PAM00372 regnes kanskje som en av de mest ikoniske klokkene innad Panerai-familien grunnet dens likhet til de eldre Panerai modellene. Luminor urkassen oppstod etter at man prøvde å gjøre Radiomir kassen enda mer robust og vanntett. Andre detaljer er det flate baklokket av safirglass som avslører urverket, det noe tynnere remfestet, safirglasset og “Luminor Panerai” som nå står gravert på tallskiven, ikke bare printet.

Urverket er Panerais P.3000 kaliber, en manuelt opptrekksverk designet og utviklet av Panerai på deres Neuchâtel fabrikk. Uret har en sort tallskive og leveres på en brun skinnrem. Det medfølger også en ekstra rem, samt verktøy til å bytte disse med.

 

 

84.600 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Manuell

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

47

Ref.nr

PAM00372

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Essensen av Panerai – Luminor tolker de klassiske proporsjonene på en moderne måte og bevarer samtidig all karakteristikken som over de siste årene har gjort denne klokken til et ikon.

gå til Luminor

Panerai har sin opprinnelse i Firenze, Italia i 1860 og var tidligere en leverandør av instrumenter til den italienske marinen. Dette i form av dykkerinstrumenter og dykkerur. Officine Panerais ur er en fin blanding av italiensk design, sveitsisk teknologi og lidenskapen for havet.

Gå til Panerai