Breitling


Avenger 42mm

Om produktet

Nyhet 2023!

Skapt for jagerflypiloter og designet for å prestere i de tøffeste omgivelsene. Avenger kombinerer dristig design og enestående motstandsevne med høytytende funksjonalitet. Kolleksjonens materialer er inspirert av flydesign, med stål på vanlige modeller og keramikk på Night Mission, mens fargene på urskiven henter inspirasjon fra militære uniformer. Alle modellene i stål leveres med enten en militær lærrem med en C-spenne eller en stållenke med justerbart foldespenne. Keramiske modeller er matchet med en militær lærrem med en titanfoldespenne.

Denne Avenger-modellen måler 42 mm og er laget i stål. Tallskiven er blå med datovisning kl 3 og uret er vanntett til 300m. Urverket er et automatisk urverk, Breitling 17, med en gangreserve på ca. 38 timer. Modellen leveres på en blå rem.

 

53.700 kr

Diameter

42

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Avenger

Skivefarge

Blå

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

30+ bar/300+ m

Skjul-pris

Nei

Ref.nr

A17328101C1X1

Breitlings historie går tilbake til 1884. De har siden den gang beholdt sin posisjon som en spesialist på tekniske ur. Gjennom sitt samarbeid med noen av verdens elitepiloter, fortsetter de å gjøre seg fortjent til sitt sterke bånd til luftfarten. De er også de eneste av de store urprodusentene som har alle sine urverk kronometersertifisert.

Gå til Breitling

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter