Breitling

Aviator
AVI Ref. 765 1953 Re-Edition

Om produktet

Denne Aviator modellen feirer co-pilot ref. 765 AVI som ble introdusert i 1953. Modellen var en perfekt kompanjong til Navitimeren på 1950-tallet. Glasset på denne re-edition modellen er et buet hesalittglass og tallskiven har de samme arabiske tallene som på co-piloten fra 1953. Modellen drives av Breitling sitt manuelle opptrekksverk, Caliber B09, som er basert på deres B01-verk, men utviklet spesielt for historiske modeller. Modellen leveres på en sort skinnrem og er vannbeskyttet til 30m.

87.600 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Manuell

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

41

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

AB0920131B1X1

Aviator 8-serien er det dristige nye ansiktet til en allerede ikonisk kolleksjon. Klokkene i denne serien er moderne tolkninger av Breitling sine pilot-klokker, men ivaretar likevel Breitling sitt estetiske-DNA.

gå til Aviator 8

Breitling – the authentic partner of aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner etc. De er også en av verdens eneste store urprodusent hvor alle modellene har kronometersertifiserte urverk, det ultimate tegnet på pålitelighet.

Gå til Breitling

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter