Breitling

Chronomat
Chronomat Automatic 36

Om produktet

Stilig, men elegant – den moderne retroinspirerte nye Chronomat 36 er en allsidig sporty og “chic” klokke for en hver anledning.

Denne modellen er i stål og 18k rødt gull og måler 36 mm. Tallskiven er kobberfarget og modellen har datovisning ved klokken 6. Bezelen er besatt med diamanter. Uret drives av det automatiske urverket Breitling 10, som har en gangreserve på ca. 42 timer.

121.950 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Automatisk

Materiale

Rosa gull/stål

Skivefarge

Kobber

Diameter

36

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

U10380591K1U1

Breitling – the authentic partner of aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner etc. De er også en av verdens eneste store urprodusent hvor alle modellene har kronometersertifiserte urverk, det ultimate tegnet på pålitelighet.

gå til Breitling

Chronomat er den ledende modellen i Breitlings kolleksjoner – kronografen for piloter. Modellen reflekterer et univers dedikert til ytelse, sportslige bragder og det å overgå personlige grenser.

Gå til Chronomat

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter