Breitling

Chronomat
Chronomat B01

Om produktet

Chronomat etablerer seg som en klokke for alle situasjoner, enten om det er til det hverdagslige, eller om det er til galla. Modellen ble introdusert i 1984 for å feire Breitling sin unike stil og tilbakekomsten av mekaniske klokker. Nå, nesten 40 år senere, er Chronomat-serien laget for både menn og damer med en variert hverdag.

Den iøynefallende og retro-inspirerte «Rouleaux» lenken har blitt re-introdusert på de nye Chronomat-klokkene og er en unik lenke som på en perfekt måte tydeliggjør Breitling sin retro-moderne stil.

Modellene lanseres i 42 mm og kommer i flere forskjellige materialer og sammensetninger. Denne modellen er laget i stål og har en sølvfarget tallskive med sorte kronograføyne. Modellen drives av Beitling sitt B01 urverk, et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 70 timer. Modellen er vanntett til 200m.

88.200 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv og sort

Diameter

42

Ref.nr

AB0134101G1A1

Breitling – the authentic partner of aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner etc. De er også en av verdens eneste store urprodusent hvor alle modellene har kronometersertifiserte urverk, det ultimate tegnet på pålitelighet.

gå til Breitling

Chronomat er den ledende modellen i Breitlings kolleksjoner – kronografen for piloter. Modellen reflekterer et univers dedikert til ytelse, sportslige bragder og det å overgå personlige grenser.

Gå til Chronomat

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter