Breitling

Navitimer
Navitimer Automatic 35

Om produktet

Navitimer 35 kombinerer det historiske fra et ekte ikon med det sofistikerte og moderne. Modellen er tilgjengelig i flere utførelser. Denne er i stål med en blå tallskive. Urverket i Navitimer 35 er Breitling Calibre 17, et automatisk verk med en gangreserve på ca. 38 timer. Denne modellen leveres på en blå alligatorrem.

44.400 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

35

Ref.nr

A17395161C1P1

Breitling – the authentic partner of aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner etc. De er også en av verdens eneste store urprodusent hvor alle modellene har kronometersertifiserte urverk, det ultimate tegnet på pålitelighet.

gå til Breitling

Den absolutte favorittklokken blant flyvere og dedikerte entusiaster satte en milepæl da den ble lansert med “Manufacture Breitling Caliber 01” – med ekstrem ytelse og presisjon.

Gå til Navitimer

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter