Breitling

Navitimer
Navitimer Chronograph 43

Om produktet

Nyhet 2022!

Det har vært mange gjentakelser av Breitling-ikonet siden debuten for 70 år siden. Denne nye Navitimer kolleksjonen fanger seriens mest klassiske funksjoner, samtidig som den forbedrer dem med moderne oppgraderinger. Modellene har en slankere profil, og vekslingen mellom polerte og børstede elementer gir en skinnende, men likevel diskret finish. I tillegg har disse modellene nye farger på tallskiven med nyanser av blått, grønt og kobber. Oppdateringen som kanskje vekker mest nostalgi er plasseringen av AOPA-vingene som er tilbake i sin opprinnelige posisjon klokken 12.

Denne modellen i rosa gull som måler 43mm har en lekker sort tallskive med hvite detaljer og datovisning klokken 6. Baklokket i ripefritt safirglass gir innblikk til det automatiske urverket som har en gangreserve på ca. 70 timer. Modellen presenteres på en sort skinnrem.

Dersom modellen ikke er på lager blir det informert om estimert leveringstid ved bestilling.

197.800 kr

Diameter

43

Materiale

Rosa gull

Skivefarge

Sort

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

RB0138211B1P1

Breitling – the authentic partner of aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner etc. De er også en av verdens eneste store urprodusent hvor alle modellene har kronometersertifiserte urverk, det ultimate tegnet på pålitelighet.

gå til Breitling

Den absolutte favorittklokken blant flyvere og dedikerte entusiaster satte en milepæl da den ble lansert med «Manufacture Breitling Caliber 01» – med ekstrem ytelse og presisjon.

Gå til Navitimer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter