Breitling

Premier
Premier BO1 Chronograph 42

Om produktet

Designet av Willy Breitling på 1940- tallet, var Premier merkets første klokke dedikert til stil. Med elegante detaljer og moderne retroinnslag, faller denne nytolkningen av Premier trygt innenfor forfedrenes rykte som «en klokke med upåklagelig stil».

Denne fantastiske kronografmodellen i Breitling sin nye Premier-kolleksjon har en sølvfarget tallskive. Modellen er laget i stål og måler 42 mm. Urverket i denne modellen er et egenprodusert automatisk kronografverk med en gangreserve på ca. 70 timer. Modellen leveres på en semsket antrasitt rem av kalveskinn.

84.000 kr

Diameter

42

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

AB0118221G1X1

Breitling – the authentic partner of aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner etc. De er også en av verdens eneste store urprodusent hvor alle modellene har kronometersertifiserte urverk, det ultimate tegnet på pålitelighet.

gå til Breitling

Den nye Premier-kolleksjonen ble lansert høsten 2018. Eleganse i hverdagen – Premier er et navn som har signifikant betydning for Breitling. På 1940-tallet introduserte Breitling sin første kolleksjon med elegante klokker og denne reintroduksjonen bærer uten tvil Breitling sitt DNA.

Gå til Premier

Cart Menu Button Image1Left Menu Icon
Handelkurv