Breitling

Superocean
Superocean Automatic 44

Om produktet

Den nye Superocean gjenoppretter designet til den legendariske dykkerklokken «Slow Motion» fra 1960-tallet. Samtidig legger den til moderne funksjoner; som en keramisk innlagt ramme og fargerike urskiver. Brede visere og indekser i selvlysende Super-LumiNova gir en enkel lesbarhet under vann. Klokken er vanntett til 300m, i tillegg til å være støt-, sand- og saltvannsbestandig.

Denne modellen i stål som måler 44mm har en blå tallskive. Modellen drives av et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 38 timer og presenteres på en stållenke.

Dersom modellen ikke er på lager blir det informert om estimert leveringstid ved bestilling.

57.500 kr

Diameter

44

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

Dykkerur

Ref.nr

A17376211C1A1

Breitling – the authentic partner of aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner etc. De er også en av verdens eneste store urprodusent hvor alle modellene har kronometersertifiserte urverk, det ultimate tegnet på pålitelighet.

gå til Breitling

Superocean-kolleksjonen til Breitling viser oss den klassiske dykkerklokken. Modellen ble første gang produsert i 1957 og var ment til å utstyre profesjonelle og militære dykkere. Superocean ble raskt en populær modell og falt i smak også hos fridykkere og klokke-entusiaster.

Gå til Superocean

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter