Breitling

Superocean
Automatic 46 Black Steel

Om produktet

Nye Superocean er et funksjonelt, kult og moderne dykkerur. Denne stilige modellen har en kasse i DLC-belagt stål som måler 46 mm. Tallskiven er blå og har datovisning klokken 3. Uret drives av et automatisk urverk som har en gangreserve på ca. 38 timer. Denne modellen leveres på en matchende blå gummirem. Uret er vanntett til hele 1000m.

 

45.100 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

46

Ref.nr

M17368D71C1S1

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Breitling – the authentic partner of aviation. Siden de ble etablert i 1884 har Breitling vært en spesialist innen tekniske ur og har spilt en stor rolle i utviklingen av kronografarmbåndsuret. Den dag i dag har Breitling vedlikeholdt det autentiske og privilegerte båndet til luftfarten ved å samarbeide med verdens elitepiloter samtidig som de kontinuerlig videreutvikler sine ur, materialer og funksjoner etc. De er også en av verdens eneste store urprodusent hvor alle modellene har kronometersertifiserte urverk, det ultimate tegnet på pålitelighet.

gå til Breitling

Superocean-kolleksjonen til Breitling viser oss den klassiske dykkerklokken. Modellen ble første gang produsert i 1957 og var ment til å utstyre profesjonelle og militære dykkere. Superocean ble raskt en populær modell og falt i smak også hos fridykkere og klokke-entusiaster.

Gå til Superocean